MerAv seminar med prisutdeling på UMAMI

Seminaret finner sted på Lillestrøm torsdag 16.februar kl. 10:00-11:30

Spisevaner endres raskt i krisetider – mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv

Her får du siste oppdatering på hvilke muligheter vi har til å påvirke forbrukeren til å velge sunn mat, til tross for trange økonomiske tider for de fleste. Runar Døving, professor i markedsføring ved Høyskolen Kristiania, skal gi oss denne oppdateringen. Vi presenterer #MerAv-ambassadøren fra Patricias Gatekjøkken i Bardu som forteller oss om fokuset de har på sunn mat i sin virksomhet. Og ikke minst, helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol vil dele ut flere utmerkelser til virksomheter som fortjener ekstra oppmerksomhet og heder for sitt arbeid med sunnere kosthold i 2022.

Link til program og mer info om UMAMI finner du her: https://umamiarena.no/program/#event/4015

Bruk link nedenfor til påmelding da du får 50% rabatt som medlem i Sjømat Norge: https://account.novaspektrum.no/events/umami-arena-2023/buy-ticket?voucher=inngang-umami-arena-halv-pris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *