Seminar i Oslo 9. februar

10.00 10.10          Registrering

10.10 – 10.20          Velkommen til #MerAv – seminar v/Gunnar Bakke (BKLF) og Trude H Nordli, Sjømat Norge

10.20 – 10.40          Anbefalinger om kostnadseffektive tiltak for å øke etterlevelsen av kostholdsrådenev/leder Geir Sverre Braut, Høyskolen på Vestlandet, Stavanger Universitetssykehus

10.40 – 11.00          NNR- hva er status og hvordan skal dette implementeres i kostholdsrådene v/ Ole Berg, Helsedirektoratet

11.00 – 11.40          Lunsj  

11.40 – 12.00          Hvilke virkemidler bruker Kiwi for å få folk til å spise MerAv grovt grønt og blått? 

v/Elisabeth Christine Moe, kategorisjef bakevarer/fersk fisk, og Henriette Gran Nyhus, kategoriansvarlig frysevarer

12.00 – 12.20          Presentasjon av forbruksutvikling på frukt og grønnsaker – 5 a day Europe v/ Tore Angelsen, Analysesjef i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)

12.20 – 12.45          Årets kantinekonkurranse for #MerAv v/Iselin Sagen (OFG)

12.50 – 13.00          Pause

13.00 – 14.00          Intensjonsavtalens utmerkelser v/ Ingvild Kjerkol, Helse- og omsorgsminister

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *